Λογότυπο Ψυχική Υγεία

Συμβουλευτική Γάμου – Σχέσεων

Στη συμβουλευτική γάμου  και τη θεραπεία σχέσεων τα παντρεμένα ζευγάρια αναγνωρίζουν τους λόγους που δεσμεύτηκαν κάποτε μεταξύ τους, αλλά και μαθαίνουν να αποδέχονται τις αλλαγές, που συμβαίνουν νομοτελειακά μέσα σε μία πολυετή σχέση ή και γάμο.

Η συμβουλευτική γάμου – σχέσεων απευθύνεται σε ζευγάρια παντρεμένα ή μη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση ή και στον γάμο τους. Προβλήματα στην επικοινωνία, στην αλληλοκατανόηση, διαφωνίες σχετικά με τα παιδιά… ή και πολλές φορές με τα πάντα.

Η έλλειψη σεβασμού, εμπιστοσύνης, ερωτικής επιθυμίας είναι τα κύρια γνωρίσματα ενός γάμου ή μίας πολυετούς σχέσης, που αν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα μπορεί να οδηγήσουν σε ένα επίπονο διαζύγιο.

Έρη Κεχαγιά Σύμβουλος Γάμου και Σχέσεων

Η Σύμβουλος Ζευγαριών Σχέσεων και Γάμου, ‘Έρη Κεχαγιά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε την σχέση σας και τον γάμο σας σε μία διαδραστική συνεργασία, όπου το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι και εφικτό.

Οι συνεδρίες για θέματα σχέσεων γάμου μπορούν να γίνουν και με τον καθένα μέλος της σχέσης ατομικά, στα πλαίσια ενός προγράμματος Ατομικής Υποστήριξης με στόχο να αποκατασταθούν θέματα που σας δυσκολεύουν. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής γάμου μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο διαχείρισης των δύσκολων καταστάσεών, τον αυτοέλεγχό σας, την αυτοεκτίμησή σας.

Ατομικές συνεδρίες γίνονται και για να δοθεί μια κατεύθυνση ως προς την καλύτερη διαχείριση της κατάστασης, σε περίπτωση που οι σύζυγοι, συνήθως ένας από τους δύο, δεν είναι θετικοί να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Συνδερίες Συμβουλευτικές Γάμου - Σχέσεων
Οι πιο ευτυχισμένοι γάμοι, δεν είναι ευτυχισμένοι όλη την ώρα!

Ο γάμος απαιτεί ευελιξία και ρέουσες καταστάσεις, επικοινωνία, εξέλιξη, περιέργεια και μια συμφωνία και από τους δύο εταίρους: να κάνουν συνεχώς δουλειά να επιδιώκουν την αυτοβελτίωσή τους πρωτίστως, για να βοηθούν τη σχέση να αναπροσαρμόζεται συνεχώς και να ευδοκιμεί.

Τι προσφέρει η συμβουλευτική γάμου – σχέσεων στα ζευγάρια

simvouleftiki-gamouΣτην ιστορία των περισσότερων ζευγαριών έρχεται κάποια στιγμή που οι βασικές αξίες και συναισθήματα αμφισβητούνται. Συναισθήματα όπως η αγάπη, η συντροφικότητα, η κατανόηση, η υποστήριξη, η εμπιστοσύνη παύουν να υφίστανται και έτσι μειώνεται το αίσθημα της ασφάλειας, της ευχαρίστησης και της πληρότητας μέσα στη σχέση.

Στην φάση αυτή οι σύντροφοι επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, καθώς πάντα φταίει ο άλλος. Στη συμβουλευτική γάμου – σχέσεων στα ζευγάρια επικεντρωνόμαστε στην κατανόηση της πραγματικότητας. Φταίει πάντα ο άλλος;

Σκοπός των συνεδριών συμβουλευτικής γάμου είναι να φωτίσουμε κάθε πλευρά του προβλήματος. Να βοηθήσουμε το κάθε μέλος της σχέσης να αναλάβει την ευθύνη του, να κατανοήσει τη θέση του, καθώς και τη θέση και τα συναισθήματα του άλλου. Και τέλος, να διερευνήσουμε τους τρόπους που θα βοηθήσουν το ζευγάρι να βγει από το αδιέξοδο και να ξεπεράσει την κρίση.

Άμεση Online Υποστήριξη

Από την ασφάλεια του δικού σας χώρου, μέσω βιντεοκλήσης ή και τηλεφωνικά, η κα Έρη Κεχαγιά μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε διεξόδους, λύσεις & απαντήσεις.

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος την επιθυμητή ημέρα και ώρα της συνάντησης και θα λάβετε επιβεβαίωση πολύ σύντομα, ή (ακόμη καλύτερα), επικοινωνήστε με την ‘Ερη Κεχαγιά καλώντας στο τηλέφωνο του γραφείου 210 2020119, για ζωντανή και αμεσότερη συνεννόηση.

Contact

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.