Αυτό που δεν ήθελα, ήταν να εξαρτώμαι από έναν ψυχολόγο για το πώς να διαχειριστώ τη σχέση με το παιδί μου.
Όμως, μετά την απόφαση με τη σύζυγο μου να χωρίσουμε, ακούσαμε το παιδί μας να μας αναφέρει ότι ποτέ δεν ήμασταν ούτως ή αλλιώς εκεί για την ίδια και ότι έπρεπε να είχαμε πάρει διαζύγιο προ καιρού. Τότε κατάλαβα ότι χρειαζόμασταν επαγγελματική αρωγή – και μάλιστα χθες!
Αποφασίσαμε να επισκεφθούμε από κοινού την κ. Κεχαγιά κατόπιν σύστασής της να πηγαίνουμε μαζί σε κοινές συνεδρίες για το καλύτερο του παιδιού, και όχι να αναζητήσουμε ατομικές συνεδρίες με ξεχωριστούς επαγγελματίες.
Το σημαντικό είναι ότι καταλάβαμε την τελευταία έστω στιγμή, ότι η εξειδικευμένη βοήθεια που μπορείς να λάβεις, σε κρίσιμες στιγμές της ζωής, όπως είναι ένα δύσκολο διαζύγιο, μπορεί να μεταβάλλει την επώδυνη αυτή συγκυρία, σε εποικοδομητική αφορμή. Δουλεύοντας με την κα Κεχαγιά κατανοήσαμε το αυτονόητο, ότι ωριμότερο παιδί σημαίνει ωριμότεροι γονείς!
Είδαμε το παιδί μας να μεταμορφώνεται σε ένα συνεργάσιμο κορίτσι που κυνηγάει χωρίς αγχώδη συμπτώματα πλέον, τους στόχους του. Σας ευχαριστούμε πολύ και συστήνουμε την κα Κεχαγιά ανεπιφύλαχτα.
